Onko nikotiinikorvaustuotteilla sivuvaikutuksia?

On olemassa erilaisia sivuvaikutuksia, joista Nicotinell kertoo alla.

Koska nikotiinikorvaustuotteiden aktiivinen ainesosa on pieni annos nikotiinia, niillä voi olla joitain sivuvaikutuksia, kuten päänsärky, pahoinvointi ja muut ruuansulatusvaivat.

Laastari:
Jotkut käyttäjät huomaavat ihoärsytystä tai ihottumaa laastarin kiinnityskohdassa. Huomaa, että reaktio voi johtua laastarin liima-aineesta tai laastarissa olevasta nikotiinista. Jos olet allerginen tai herkkäihoinen, et voi käyttää nikotiinilaastaria.

Imeskelytabletit:
Sivuvaikutuksia ovat esimerkiksi hikka, polttava tunne mahassa, ilmavaivat tai muut vatsavaivat. Näitä oireita voi esiintyä etenkin, jos imeskelet tablettia liian voimakkaasti tai olet nielaissut tabletin.

Lääkepurukumi:
Saatat huomata myös lääkepurukumin käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia. Niihin kuuluvat kutittava tunne kielessä lääkepurukumia pureskeltaessa ja leukaluun kipeytyminen toistuvan pureskelun seurauksena. Jos sinulla on ongelmia leukaluussa, älä käytä lääkepurukumia.

Katso videolta lisätietoja mahdollisista ratkaisuista. Muista myös lukea jokaisen tuotteen pakkausseloste, jossa kaikki sivuvaikutukset on lueteltu.